Taloushallinnon asiantuntija

Nosta yrityksesi arvoa!

Yritysneuvonta

Tiedätkö, miten helposti voit seurata yrityksesi kannattavuutta? Mitä enemmän liiketoiminta kasvaa, sitä enemmän tunnusluvuilla on merkitystä. Kun haluat kehittää yrityksesi laskentatoimea, erityisesti johdon ja/tai omistajien tarpeisiin, ota yhteyttä! Kun olemme ratkaisseet keskeiset johdon raportointiin liittyvät ongelmat, sinun on helpompi johtaa yritystäsi.

 

Johdon laskentapalvelut

 

Kun haluat ottaa täyden hyödyn irti kirjanpidostasi, alat saamaan käyttöösi tietoa, joka on yritysjohtamisen kannalta tärkeää ja joka helpottaa tuloksen ennustettavuutta. Voit luottaa ammattitaitoomme kun suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi:

 

  • Tulosyksikkölaskennan
  • Kustannuspaikkalaskennan
  • Projektilaskennan
  • Toimintojen mallinnuksen

 

Strategiset johdon laskentapalvelut

 

Milloin aiot kehittää yrityksesi strategista talousraportointia? Tiedätkö, kuinka voit käyttää laskentatoimea hyväksesi yrityksen johtamisessa? Asiantunteva laskentaosaaminen voidaan yhdistää bisnekseen ja johtamiseen, siten että:

 

  • yrityksesi kannattavuus kasvaa,
  • vakavaraisuus paranee ja
  • kassavirta on paremmin ennustettavissa.

 

Liiketoimintaprosessien tehokkuus

 

Tiedätkö toimivatko liiketoimintaprosessit yrityksessäsi tarkoituksen mukaisesti? Toimivatko ne asiakaslähtöisesti vai tuotantolähtöisesti? Liiketoimintaprosessien tehokkuudella on huomattava merkitys yrityksen kannattavuuteen. Tulet huomaamaan, että meidän avullamme pystyt virtaviivaistaa prosesseja ja lisäämään tehokkuutta, mm. päällekkäisiä työvaiheita vähentämällä. Voimme auttaa monin tavoin, tarvitsemme vain tiedon, missä mutu-tuntumasi mukaan olisi parannettavaa?

 

Osakkaan tulot

 

Olet jo oivaltanut, että mitä enemmän yrityksesi tuottaa, sitä suurempi sen arvo on. Mutta tiesitkö, että mitä suurempi on yrityksesi arvo, sitä helpommin pystyt maksimoimaan verovapaan henkilökohtaisen tulosi? Haluatko maksimoida verovapaan tulosi viiden vai kymmenen vuoden päästä? Kuinka paljon nettotulosi ovat silloin? Autamme sinua määrittelemään pitkäntähtäimen tavoitteesi ja kerromme sinulle kuinka pääset niihin yrityksesi avulla. Palkan ja osingon suhde on yksi avaintekijä ja tulemme laskemaan ja seuraamaan tätä kanssasi vuosittain. Pitkällä aikavälillä suuret nettotulot voivat johtaa positiiseen sijoittamisongelmaan!

Kyllä, haluan lisätietoa palvelusta!

Profit Gate Oy |  Puh. 050-599 2198 | kirjanpito@profitgate.fi | y-tunnus: 2124385-3