Taloushallinnon asiantuntija

Profit Fort – Uudelle tasolle

Voimakkaasti kasvavan yrityksen palvelupaketti

Mitä enemmän liiketoiminta kasvaa, sitä enemmän tunnusluvuilla on merkitystä. Asiantunteva laskentaosaaminen voidaan yhdistää bisnekseen ja johtamiseen. Tällöin alat saamaan käyttöösi tietoa, joka on yritysjohtamisen kannalta tärkeää ja joka helpottaa tuloksen ennustettavuutta. Voit luottaa ammattitaitoomme kun suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi laskentajärjestelmät liiketoimintasi tarpeiden mukaisesti.

 

Tiedätkö toimivatko liiketoimintaprosessit yrityksessäsi tarkoituksen mukaisesti? Toimivatko ne asiakaslähtöisesti vai tuotantolähtöisesti? Liiketoimintaprosessien tehokkuudella on huomattava merkitys yrityksen kannattavuuteen. Tulet huomaamaan, että meidän avullamme pystyt virtaviivaistamaan prosesseja ja lisäämään tehokkuutta, mm. päällekkäisiä työvaiheita vähentämällä. Voimme auttaa monin tavoin, tarvitsemme vain tiedon, missä mutu-tuntumasi mukaan olisi parannettavaa?

Yhteiset tavoitteemme yrityksesi laskentatoimen kehittämisessä ovat viime kädessä kannattavuuden maksimointi ja vakavaraisuuden kasvattaminen. Voimakkaasti kasvavan yrityksen palvelupaketti sisältää Profit Up! –paketin lisäksi yrityksellesi räätälöitynä:

 

  • Tulosyksikkö-, kustannuspaikka- tai projektilaskennan tai näiden yhdistelmän
  • Tulosanalyysit ja –palaverit sovittuina ajankohtina

 

Voit täydentää palvelupakettia Controller-palvelulla. Controller-palvelu sisältää yrityksesi tarpeiden mukaan:

 

  • Taloushallinnon kokonaisvaltaisen hallinnan
  • Yrityksen toimintojen analysointi päällekkäisten toimintojen karsimiseksi
  • Yrityksen toimintojen mallintaminen toiminnan tehostamiseksi

 

Osakkaan tulot

 

Olet jo oivaltanut, että mitä enemmän yrityksesi tuottaa, sitä suurempi sen arvo on. Mutta tiesitkö, että mitä suurempi on yrityksesi arvo, sitä helpommin pystyt maksimoimaan verovapaan henkilökohtaisen tulosi? Haluatko maksimoida verovapaan tulosi viiden vai kymmenen vuoden päästä? Kuinka paljon nettotulosi ovat silloin?

 

Autamme sinua määrittelemään pitkän tähtäimen tavoitteesi ja kerromme sinulle kuinka pääset niihin yrityksesi avulla. Palkan ja osingon suhde on yksi avaintekijä ja tulemme laskemaan ja seuraamaan tätä kanssasi vuosittain. Pitkällä aikavälillä suuret nettotulot voivat johtaa positiiviseen sijoittamisongelmaan!

Kyllä, kiinnostuin ja haluan lisätietoja palvelupaketista!

Profit Gate Oy |  Puh. 050-599 2198 | kirjanpito@profitgate.fi | y-tunnus: 2124385-3